Изработка на Уеб Сайт Партньори – Умен Дом

Партньори

Юник Естейтс е специализирана компания за работа със специални клиенти и луксозни имоти. Фирмата е част от най-големия холдинг за недвижими имоти в България – AG Capital.
От опита и знанията, които сме натрупали от партньорството си с Christie’s Great Estates, ние имаме възможност да Ви предложим луксозни имоти както в България, така и по цял свят, персонално отношение, високо качество услуги отговарящи на международните стандарти, лоялност и коректност.
Нашите професионално обучени консултанти са на Ваше разположение 7 дни в седмицата. Като опитни посредници в сферата на недвижимите имоти, те ще Ви съдействат да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо при най-добрите условия. Ако търсите имот под наем, ще имате възможност да избирате от над 600 оферти в най-престижните райони на София. А може би търсите къщата на Вашите мечти със собствен парк или супер луксозен апартамент в идеалния център? Позволете ни да Ви помогнем.
Заповядайте в луксозния ни офис – аристократична къща в идеалния център на София (бул. Патриарх Евтимий 17) в удобно за Вас време.
Имаме амбицията да станем Ваши приятели и партньори във всички области, свързани с луксозните имоти.