Изработка на Уеб Сайт Озвучаване и HiFi системи – Умен Дом

AudioControl е компания от американския тихоокеански северозапад, район известен като музикалния нирвана. Компанията има богата, пълна с награди 35-годишната история на проектиране и изграждане на най-доброто аудио оборудване.

Indy Audio Labs е американска компания, която не просто доставя изключителни усилватели и аудио процесори. Това, което ги прави различни са елегантния дизайн, постоянните иновации и затворения цикъл на развойна и производствена дейност.

 

 

Morel  е израелска компания, основана от Meir Mordechai  през 1975 г.  Тя черпи вдъхновение и идеи от любовта на своя създател към музиката. Иновативните технологии и оригинален дизайн бързо и създадоха сериозна репутация в световен мащаб.

 

b23-5.1rm

TruAudio е производител на високоговорители  за вграждане в таван или стена, за домашно кино  и външен монтаж.  Всички говорители са изградени от смес от доказали се и високотехнологични материали, като смес от тъкани въглеродни влакна, титан, алуминий и полипропилен.


TRIAD  е американска фирма, придобита наскоро от Control4. Предлагат висококачествени усилватели и озвучителни тела, включително и уникалната Triad Garden Array серия. Това са високоговорители за градината, които са перфектната комбинация от елегантност, богат звук
и издръжливост.